Alarmsysteem

De beste beveiliging!

Met een alarmsysteem van Ricon Beveiliging trekt u vanaf nu met een gerust gevoel de deur achter u dicht!

Onze manier van beveiligen

Ricon beveiliging is een bedrijf uit Spijkenisse dat door het hele land de hoogwaardige beveiliging biedt. De medewerkers van ons bedrijf voldoen aan al uw verwachtingen en weten precies wat er van ze verwacht wordt. We bieden u vele manieren waarop uw huis of kantoor beveiligd kan worden door de beste apparatuur in samenwerking met de beste mensen en partners. Onze manier van beveiligen vertrouwd op een goede technische basis aangevuld met de beste service. Een goed voorbeeld daarvan is ons alarmsysteem. Het alarmsysteem zelf voldoet aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Centrum voor Preventie en is dus uiterst betrouwbaar. Tevens verstuurt het systeem dagelijks een testmelding naar het Security Monitoring Centre of SMC.

Alarmsysteem

Wanneer blijkt dat er iets niet in orde is met uw alarmsysteem zullen wij direct iemand langs sturen om het probleem te verhelpen. Niet alleen uw testmeldingen komen binnen in dit SMC maar ook wanneer het alarmsysteem een daadwerkelijke bedreiging (inbraak, brand of andere noodsituatie) detecteert moet vanuit hier gehandeld worden.

Het Security Monitoring Centre

Door het installeren van een alarmsysteem bij u thuis creëren we eigenlijk een directe verbinding met het SMC. Vanuit het SMC houden professionals uw huis 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten. Zodra de mensen in het SMC iets ongewoons in of om de woning waarnemen zullen ze u en de hulpdiensten waarschuwen. Er zijn korte lijntjes met de hulpdiensten dus die zullen zeer spoedig voor uw deur staan. Zelfs wanneer indringers uw telefoon afsluiten of afpakken zal de politie dus gewaarschuwd worden. De mensen in het SMC weten precies wat er in noodsituaties gevraagd wordt en zullen u dus altijd optimaal bijstaan. De meldingen van uw alarmsysteem worden altijd op een goede en snelle manier afgehandeld. Uw alarmsysteem werkt bovendien niet alleen bij inbraken of bijvoorbeeld brand, ook bij medische spoedgevallen kunnen de mensen van het SMC u vakkundig helpen!

Lage prijzen

Bij Ricon Beveiliging vinden we dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen. Een alarmsysteem zoals wij die aanbieden zou dus voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Voor minder dan 1 euro per dag bent u bij ons al verzekerd van 24 uurs beveiliging door het alarmsysteem. Mocht u nog wel wat extra’s willen zoals een dagelijkse surveillancedienst langs uw huis, dan valt ook dat eenvoudig te regelen. Een alarmsysteem van Ricon Beveiligen biedt u goede beveiliging voor een zeer scherpe prijs!